YogaFlex Plus x 30

34,69 RON
în stoc
SKU
M20816
SanaFarm.ro va recomanda YogaFlex Plus x 30 capsule.

YogaFlex Plus x 30 capsule

SanaFarm.ro va recomanda YogaFlex Plus x 30 capsule.

 

Ofera suport nutritional pentru refacerea cartilajelor articulare,ajuta la diminuarea durerilor musculare si imbunatateste mobilitatea articulara.
Glucozamina este necesara formarii si mentinerii tesutului conjunctiv precum si a unui cartilaj articular sanatos.Productia interna de glucozamina a organismului scade cu varsta ,iar deficitele rezultate pot contribui la aparitia simptomelor de inflamatie articulara.
Condroitina ajuta la refacerea cartilajului sintetizand proteoglicanii.Proteoglicanii impreuna cu colagenul formeaza structura de baza a tesutului cartilaginos.Glucozamina si Condroitina din YogaFlex actioneaza prin ameliorarea durerii si sensibilitatii articulatiilor si imbunatateste mobilitatea articulara.

 

Compozitie:

 

YogaFlex Plus x 30 capsule este un supliment alimentar de origine naturală ce contine glucozamină clorhidrat şi condroitin sulfat de puritate farmaceutică.

Glucozamina se obține din chitină, un compus natural care se găsește în carapacele crustaceelor marine(crab, languste, creveți) printr-un procedeu de extracție-purificare care presupune mai multe etape. Condroitina se obține din țesut cartilaginos de origine animală, tot printr-un procedeu de extracție-purificare.

 

Este științific formulat pentru obținerea eficacitații maxime:

 

  • Este eficient. YogaFlex Plus x 30 capsule este primul şi singurul supliment care oferă cea mai eficientă doză general acceptată, cu doar două tablete: 1500 mg glucozamină + 1200 mg condroitină.
  • Este uşor de administrat: maxim 2 tablete pe zi. Majoritatea altor suplimente care conţin glucozamină şi condroitină necesită 3-4 tablete/capsule pe zi.
  • Conţine glucozamină clorhidrat şi condroitin sulfat de puritate farmaceutică, conform standardelor USP(Farmacopeea USA)

 

Recomandari:

 

 YogaFlex Plus x 30 capsule este destinat menţinerii sănătăţii articulaţiilor.  YogaFlex Plus x 30 capsule este recomandat pentru reducerea suferinţei produse de articulaţiile degradate precum şi pentru o îmbunătăţire a mobilităţii acestora.

 

Mod de administrare:

 

2 tablete pe zi, în timpul meselor, cu un pahar mare (250 ml) de apă.

 

Efectul se instalează lent, în 2-3 săptămâni la majoritatea persoanelor si se menţine pentru încă aproximativ 2 luni după terminarea unei cure de minim 6-12 săptămâni. Efectul este doză şi timp dependent de aceea pentru un efect maxim se recomandă repetarea curelor de 2-3 ori pe an.

 

Luaţi YogaFlex Plus x 30 capsule în timpul meselor principale pentru a favoriza absorbţia glucozaminei şi a condroitinei. Efectul său este doză-dependent. Doza optimă este de 2 tablete pe zi.
Efectuaţi exerciţii fizice specifice articulaţiilor afectate. Apelaţi la sfatul unui fiziokinetoterapeut pentru a afla care sunt exerciţiile corecte, adaptate problemelor dumneavoastră. Mişcarea articulaţiilor asigură patrunderea şi favorizează absorbţia glucozaminei şi a condroitinei la nivelul cartilajului.

 

Cantitate: 30 tablete

 

Mai multe informații
upc Nu
length Nu
width Nu
height Nu
Manufacturer Ambrosia Biosciene
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsYogaFlex Plus x 30 capsule

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate