Zdrovital Tonic Sirop 500

22,90 RON
în stoc
SKU
Zdrovital Tonic Sirop 500 ml

SanaFarm.ro va recomanda Zdrovital Tonic Sirop 500 ml.

Zdrovital Tonic Sirop 500 ml

SanaFarm.ro va recomanda Zdrovital Tonic Sirop 500 ml.


  • Vitalitate
  • Energie
  • Putere

Zdrovital Tonic Sirop 500 ml este indicat in stari de oboseala si de scadere a capacitatii de concentrare, precum si mentale, in timpul efortului fizic intens si prelungit.

Compozitie / 30 grame de tonic:

Extract de Ginseng 200mg, Vitamina C 60mg, Niacina 18mg, Acid Pantotenic 6mg, Fier 2.55mg, Vitamina B6 2mg, Vitamina B2 1.6mg, Vitamina B1 1.4mg, Acid Folic 0.2mg , Biotina 0.15mg, Vitamina B12 0.001mg.

Panax Ginseng sustine sistemul imunitar si este tonic pentru sustinerea fizica si mentala, in caz de slabiciune, epuizare fizica si psihica, oboseala, dificultati de concentrare si in timpul convalescentei. Contribuie la activitatea mentala si cognitive optima, ajuta la mentinerea unor performante cognitive bune si la circulatia normal a sangelui, care este asociata cu reactivitatea si functionarea creierului.

Acidul pantothenic contribuie la performanta mentala normal, la sinteza normal si metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori.

Fierul contribuie la functia cognitiva normal.

Biotina, niacin si vitamin C contribuie la performanta mentala normal a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.

Vitamina B6vitramina B12fierul si folatul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normal a sistemului imunitar.

Mod de administrare Zdrovital Tonic Sirop 500 ml  : 

Se administreaza 1 lingura de tonic pe zi.

Mod de prezentare : 500 ml


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Zdrovit
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsZdrovital Tonic Sirop 500 ml

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate