Zinkit 10mg 20 comprimate

40,60 RON
în stoc
SKU
Zinkit 10mg 20 comprimate efervescente

SanaFarm.ro va recomanda produsul Zinkit 10mg 20 comprimate efervescente

Zinkit 10mg 20 comprimate efervescente

SanaFarm.ro va recomanda produsul Zinkit 10mg 20 comprimate efervescente


Zinkit 10mg 20 comprimate efervescente este recomandat pentru suplimentarea cu zinc, care nu poate fi corectata prin aport alimentar.

Zincul este un oligoelement important, care trebuie suplimentat (prin aport exogen) pentru ca nu poate fi sintetizat in organism.

Anumite categorii de persoane cum sunt gravidele, mamele care alapteaza, adolescentii, sportivii si vegetarienii, prezinta un necesar crescut de zinc, un aport necorespunzator determinand instalarea unei stari carentiale.

Zincul participa la numeroase etape importante ale metabolismului. Datorita faptului ca etapele sale sunt complexe si variate, deficitul de zinc se manifesta intr-o multime de forme.

Deficitul de zinc poate fi cauzat de un aport insufficient sau de o alimentatie incorecta, un exemplu in acest sens fiind dietele din curele de slabire nerationale.

Beneficii Zinkit 10mg 20 comprimate efervescente:

  • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la sănătatea unghiilor, părului și pielii;

  • contribuie la: menținerea sănătății pielii, părului, unghiilor și sistemului osos, procesul de diviziune celulară- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, funcția cognitivă normală- sinteza normală de ADN, menținerea fertilității și reproducerii normale, metabolismul normal acido-bazic, al macronutrienților, carbohidraților, acizilor grași și vitaminei A, sinteza normală a proteinelor, menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge și a vederii normale.

Compozitie:

  • Tableta efervescenta contine : 44 mg sulfat de zinc 7 H2O(echivalentul a 10 mg; 0,15 mmol sau 0,30 mval zinc )

Mod de administrare:

In cazul in care nu exista alte recomandari, pentru suplimentarea cu zinc ce se va administra de 1-2 x zilnic cate o tableta efervescenta.

Mod de prezentare: 20 tablete efervescente


Mai multe informații
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Worwag Pharma
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsZinkit 10mg 20 comprimate efervescente

Cu o experiență apreciabilă în online, SanaFarm.ro se numără printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romånia. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente și suplimente, SanaFarm.ro comercializează o gamă foarte largă, încercånd să ofere cele mai bune prețuri din online-ul romånesc și nu numai. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! În anul 2015 site-ul a devenit parte a S.C. Farmacia Ardealul S.R.L..

CUI: RO3426630, Reg.Com.: J27/149/1993
ANSPDCP sub nr. 37177 | Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor | Solutionarea online a litigiilor

© 2018 Farmacia SanaFarm. Toate drepturile sunt rezervate